Mittwoch, 23. September 2015

Fiber optik internet ne demek


Hayatımızın farklı alanlarında hizmetimizde olan Fiber Optik nedir diye merak edenler için cevapları örnekleriyle içeren dosyamıza göz atabilirsiniz. Bunun için fiber optik ek aletine (bir diğer değişle füzyon ek aletine) ihtiyaç vardır. Klasik sistemlerde aktarım bakır kablolarla elektriksel yapılırken fiberde aktarım fiber optik kablolarla ışınsal olarak yapılıyor.

Fiber optik internet ne demek


Fiber optik geleceğin teknolojisidir ve eski altyapı olan telefon hatları üzerinden alınan ADSL bağlantısının çıkamadığı hızlara çıkabilmektedir. Fiber Optik Sistemler SSSKonektörlerde Geri Dönüş kaybı ne demektir ?

Fiber optik internet ne demek


Hepimizin bildiği gibi kablolu internet erişiminde en ileri son kullanıcı teknolojisi optik fiber. Fibernet bildiğiniz Fiber Optik kablolar ile verilen internet hizmeti.

Fiber optik internet ne demek


Fiber hayatımıza ilk olarak yüksek hızda veri taşımak için internet aracaılığıyla girmiş ve kısa zaman içinde lazer ışınının taşınması için çok uygun bir yapıya sahip olması dolayısıyla fiber lazer teknolojisinin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Evinde sınırsız internet kullanan biri ile internet kafe işleten birinin harcadığı miktarlar farklı olacaktır. Yüksek hızlı internet hizmeti alabilirsiniz diyor ise fiber altyapınız var demektir. Fiber Optik ve Aydınlatma1920 den bu yana fiber optik bilinen bir eleman olarak ortaya çıkmış olsada ilk uygulamaları son 20 yıl içinde kendini göstermiştir. Kablosuz yöntemlerinin de bulunduğu farklı yollar sağlarlar. Bu konnektörlere single mode fiber optik patch kablo ile switch bağlantısı yapılır. Fiber optik kablolar yüksek performans istenilen yerlerde kullanılırdı fakat günümüzde artık birçok noktada fiber optik kablolar bakır kabloların yerlerini hızla alıyor. Fiber bağlantılar fiber optik kablo altyapısı üzerinden veriyi ışıkla çok daha hızlı bir şekilde aktarır.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel