Donnerstag, 15. Oktober 2015

Kolben kulturhus


Gavekort kan fylles opp med et valgfritt beløp og brukes som betalingsmiddel for både kino og forestillinger i Kolben Kulturhus. Kaizers Orchestra har opparbeidet seg rykte som et av Norges desidert beste live-band. Torneberg og Bjørn Birch står på søkerlisten til jobben som nye sjef for Kolben kulturhus etter Tone Jørpeland Lunde.

Kolben kulturhus


Birch står på søkerlisten til jobben som nye sjef for Kolben kulturhus etter Tone Jørpeland Lunde. Kolben» er et multifunksjonelt kultur- og aktivitetssenter i Kolbotn sentrum i Oppegård kommune.

Kolben kulturhus


Billetter til Sound of Music in Consert turneen kan du få kjøpt på Kolben kulturhus. Music in Consert turneen kan du få kjøpt på Kolben kulturhus.

Kolben kulturhus


Vi ønsker en tydelig og visjonær leder som kan legge til rette for utstrakt samarbeid. Her kan du lese om de spennende artistene som kommer til kolben i løpet av våren 2015 Related publications window. Biblioteket ligger i Kolben kulturhus sentralt plassert i Kolbotn sentrum med kort avstand til togstasjon og bussholdeplass. Kolben kulturhus sentralt plassert i Kolbotn sentrum med kort avstand til togstasjon og bussholdeplass. Kolbotn sentrum med kort avstand til togstasjon og bussholdeplass. Lena Sunnby (32) i Kolben Kulturhus står selv i billettluken og avvikler forestillingene to-tre dager i uken. Kolben Kulturhus står selv i billettluken og avvikler forestillingene to-tre dager i uken. QUEEN HYLLEST TURNÈTHE SHOW MUST GO ON - En hyllest til Queen og Freddie Mercury. Skandinavias beste Queen- og Freddie Mercury tolker Åge Sten Nilsen er tilbakeTHE SHOW MUST GO ON - En hyllest til Queen og Freddie Mercury.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel