Sonntag, 27. September 2015

Tank reinigen boot


Boot im Wasser ist ist bewegen ja kein Problem) Nochmal gut bewegen und dann ablassen. De diesel tank reinigen van uw voer-, vaar- of werktuig wordt met behulp van onze systemen milieuvriendelijk en betrouwbaar. Reinigen van dieseltanks ( Bijdrage Harold Oldenbeuving )Reinigen dieseltanks.


Feit is dat minimaal 60% van de watersporters die een boot hebben met een dieselsysteem rondvaart met een vervuilde tank. Periodiek uw tank reinigen is dan ook van groot belang maar bij lang niet alle tanks is dit even makkelijk.

Tank reinigen boot


An insgesamt zwei Tagen wurden dieDieselpest-Bakterien befallen. Trinkwassertanks in Caravan und Boot reinigen und sanieren: MultiBox.

Tank reinigen boot


Reihenuntersuchung Dieselpest: Über 80 % aller Tanks wiesen Verunreinigungen auf. Voor zowel service als reparatie werkzaamheden aan uw boot bent u bij JS Scheepstechniek aan het juiste adres! Zeker aan het begin van het seizoen als u uw boot of caravan uit de stalling haalt. En met een injektiespuit uitgerust met een korte katheter gaat via de beluchting van de andere twee ook een halve liter bleek per tank dat ik 24 uur laat staan en dan twee keer vullen en spoelen. Ook deze tanks zijn redelijk schoon na het reinigen met steradent. Schoonmaken gastank van een boot is zeer belangrijk in het onderhoud van het schip. Meestal is de binnenkant van de tanks niet met een borstel te bereiken en zal er een kleine laag water in de tanks hebben overwinterd. Meer informatie over StarTron Tank CleanerKrachtige en veilige brandstoftank reiniger op niet giftige enzymenbasis.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel