Montag, 28. September 2015

Elektriker utbildning


Det gör oss förmodligen till ledande i Norden när det gäller elektrikerutbildningar. Hos Lernia lär du dig den senaste tekniken oavsett inriktning. Vuxenutbildning Skövde erbjuder en elektrikerutbildning med två olika inriktningar - automatiserings- och underhållsteknik samt installation.

Elektriker utbildning


Du får kunskaper och färdigheter som krävs för att kunna arbeta som elektriker inom installation. Inom vuxenutbildningen i Jönköping finns en utbildning till elektriker.

Elektriker utbildning


Så jag kontaktade yrkeshögskola guiden och dom sa att det inte fanns någon grundläggande utbildning för elektriker utan det finns många olika inriktningar inom El. Därför kan vi lugnt säga att detta är en utbildning som är klippt och skuren för dig som behöver ett nytt jobb.

Elektriker utbildning


Elektriker är en yrkesförberedande grundutbildning som följer ECY:s (Elbranschens Centrala Yrkesnämnd) krav på innehåll och upplägg. Därför utbildade Hasse Larsson sig till installationselektriker på Lernia. Gemensamt för alla elektriker är att de har samma grundutbildning. På studera.nu finns information för dig som funderar på att studera utomlands. Att arbeta som elektriker innebär att du är eftertraktad för många olika arbetsplatser eftersom behovet av den sortens kompetens är konstant. För att du ska få ut det mesta av utbildningen och lära dig snabbt får du praktisera de teorier som du läser direkt i vår verkstad. I dåliga tider väljer Vuxenutbildningen i Halmstad att utbilda vuxna till elektriker. Till höstterminen statar det en ny utbildning för elektriker på Timrå gymnasium.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel