Montag, 31. August 2015

Licht rechts afslaan rood


Bij het bord B23 mag de fietser rechtdoor voorbij het rode of oranje licht rijden. Mogen fietsers binnenkort door het rood rijden als ze rechts willen afslaan? Ook moet de auto geheel stil staan voor u besluit door rood rechtsaf te rijden.

Licht rechts afslaan rood


Voetgangers die oversteken bij een rood licht riskeren een boete van 50 euro. Op zeven Gentse kruispunten moeten fietsers binnenkort niet meer stoppen voor een rood licht als ze rechts willen afslaan.

Licht rechts afslaan rood


Wachtend voor het rode licht kreeg ik een folder in mijn handen geduwd met daarop “rechtsaf door rood: de snelste weg naar mijn lief”. Ook in Borgerhout zijn er heel wat kruispunten waarop het negeren van het rode licht door fietsers bij het afslaan naar rechts mogelijk is zonder gevaar.

Licht rechts afslaan rood


Op Montreal eiland is het niet toegestaan bij rood rechts af te slaan. Binnenkort zullen fietsers rechts mogen afslaan voor een rood licht of rechtdoor rijden op een T-kruispunt. Yasmine KherbacheFietsers naar rechts laten afslaan door een rood licht. De nieuwe regelgeving laat toe dat fietsers rechtsaf door een rood licht mogen rijden. Hierdoor kunnen fietsers doorfilteren terwijl het licht nog op rood staat. VK en Ierland) kunnen een gemakkelijke plaats hiervoor innemen. De flitspaal flitst voor rood licht en op snelheid (50kmh)Zou toch weer zonde zijn om deze 150eu naar de staatskas over te maken . Yasmine Kherbache roept Vlaams minister Weyts op zijn koudwatervrees te laten varen en werk te maken van het plaatsen van de verkeersborden.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel