Donnerstag, 9. Juli 2015

Akku gigantti


Isäni oli nyt ostanut vanhaanvarapuhelimeeni uuden akun Gigantista hintaan 20 €, avaamattomassa paketissa. Oulun Gigantista kannettava tietokone jolla on- voimassa edelleen siis. Tule lähimpään Giganttiin vanha puhelin tai tabletti mukanasi.

Akku gigantti


Kodinkone- ja elektroniikkajätti Gigantti joutuu korvaamaan työntekijänsä oikeudenkäyntikulut. Gigantti joutuu korvaamaan työntekijänsä oikeudenkäyntikulut.


Kymmenkunta vuotta sitten kännykän akku kesti normaalikäytössä parhaimmillaan useita viikkoja yhdellä latauksella. Näin sunnuntain kunniaksi Gigantin ja Expertin verkkokaupat ovat päräyttäneet käytiin Supersunnuntain.


Gigantin ja Expertin verkkokaupat ovat päräyttäneet käytiin Supersunnuntain. Samsung galaxy S3:le 30 dollaria eli 20 euroo ja ne on luotettavia. Gigantista syyskuussa ostamani matkapuhelin putosi ja meni rikki. Vaihdettu akku kestää samaan tapaan kuin uuden laitteen akku. Gigantti tarjoaa japanilaisen Sonyn Xperia Z2 -älypuhelimen poikkeuksellisen edulliseen 299 euron hintaan. Taas käytiin Gigantissa. , Gigantti toimi oikein ystävällisesti. Tällä kertaa kun Toppy hajosi (kiintolevy leikkasi kiinni), hukkasin testin vuoksi kuitin ja kaikki muutkin ostotositteet ja lähdin kyselemään takuun perään Tampereen Giganttiin.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel