Montag, 26. Januar 2015

Xenon lampen inbouwen


LED en Xenon verlichting inbouw en dealer locatiesHieronder vindt u een overzicht van alle dealers en inbouwlocaties waar u Xenon verlichting kunt laten inbouwen. Bij het inbouwcentrum kunt u terecht voor zowel de inbouw van nieuwe xenon als de reparatie van uw huidige xenon. Het plaatsen van een Xenon lamp is niet zo eenvoudig als men denkt.

Xenon lampen inbouwen


Xenonexpert.nl is gespecialiseerd in het inbouwen van xenon systemen voor ieder automerk. H7 of H4 deze kunnen vervangen worden van standaard halogeen voor het nieuwe xenon.

Xenon lampen inbouwen


Feitelijk betekent dit dat xenon-lampen in iedere koplamp kunnen worden geplaatst. Lees hier hoe u zelf Xenon verlichting kan inbouwen in uw eigen auto.


Wij hebben ruime ervaring met achteraf inbouw en bieden u montage op locatie in heel Nederland. Was vanochtend weer eens aan het zoeken voor een Audi A3 op mobile. Er komt dus de nodige electronicaaan te pas om xenon lampen naar behoren te laten werken. Xenonset professioneel laten inbouwen bij ons inbouwstation gevestigd te Rotterdam. Volgens de RDW is het aftermarket (zelf doen dus) inbouwen van Xenon verlichting vanaf 1 mei verboden. Ik wil hier graag xenon lampen inzetten maar als je een beetje zoekt op internetVindt je vele aanbieders maar wat is nu goed ? XenonWebshop.com kunt u terecht voor zowel de inbouw van nieuwe xenon als de reparatie van uw huidige xenon. Zoals de header al aangeeft ben ik aan het overwegen om de standaard koplamp lichtbronnen te vervangen voor xenon.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel