Samstag, 17. Januar 2015

Dachau toplama kamp


Nazi Sosyalist Hükümeti tarafından kurulan ilk düzenli toplama kampıdır. Dachau Toplama Kampı otelini inceleyenler şunu da inceledi: ta. Alman Nazi toplama kampına doğru yürek parçalayan bir maceraya çıkın.

Dachau toplama kamp


Dachau Uluslararası Komite”nin girişimiyle bu kamp insanların ziyaretine açılmış. Komite”nin girişimiyle bu kamp insanların ziyaretine açılmış.


Kültür: The Dachau Concentration Camp was the first concentration camp and was opened in 1933. Camp was the first concentration camp and was opened in 1933.

Dachau toplama kamp


Dachau Toplama Kampı’nı gezerken insanların yaşadığı acıları hissetmeye çalıştım. Auschwitz Toplama Kampı kompleksi kendi türünde Nazi rejimi tarafından oluşturulan en büyük kamplardan biriydi. Kampı kompleksi kendi türünde Nazi rejimi tarafından oluşturulan en büyük kamplardan biriydi. Nazi rejimi tarafından oluşturulan en büyük kamplardan biriydi. Nazilerin inşaa edip diğerlerine model olan ilk toplama kampı olmuştu. Dachau toplama kampıDachau toplama kampı arayan diğer insanlara bir şey söylemek istiyorsanız aşağıya yorum bırakabilirsiniz. S2 hattıyla çok rahat ulaşılabilecek bu kamp benim gerçekten çok merak ettiğim bir bölgeydi ama 10 yaşındaki kızımın etkilenebileceği görüntüler yüzünden vazgeçtik. Nazi imha ve ölüm kamplarına sevk etmek üzere kayıt ve toplama kampı olarak işlev görüyordu. Sachsenhausen ve Lichtenburg (bu kamp sadece kadınlar içindi) toplama kamplarına sürüldü. Lichtenburg (bu kamp sadece kadınlar içindi) toplama kamplarına sürüldü. Edgar Kupfer 1940 yılında Dachau’daki toplama kampında esir edildi. Dachau’daki son üç senesi içerisindetoplama kampında kamp kilerinde vaizlik görevine getirildi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel