Dienstag, 27. Januar 2015

Akkuyu nukleer


Swiss NPP completed acceptance procedure of MSZ-produced fuel. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yıl sonu basın toplantısı için kameraların karşısına geçerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türk Akımı boru hattı projesinin de dahil edilebileceğini söyledi.

Akkuyu nukleer


Akkuyu Nükleer Santralin ilk ünitesinin 2019 yılında elektrik üretmeye başlaması planlanmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Rusya Federasyonu Hükümeti Arasında Türkiye Cumhuriyeti’nde Akkuyu Sahası’nda Bir Nükleer Güç Santralinin (NGS) Tesisine ve İşletimine Dair İşbirliğine İlişkin Anlaşma” imzalanmıştır.

Akkuyu nukleer


Hükümeti ile Rusya Federasyonu Hükümeti Arasında Türkiye Cumhuriyeti’nde Akkuyu Sahası’nda Bir Nükleer Güç Santralinin (NGS) Tesisine ve İşletimine Dair İşbirliğine İlişkin Anlaşma” imzalanmıştır. Federasyonu Hükümeti Arasında Türkiye Cumhuriyeti’nde Akkuyu Sahası’nda Bir Nükleer Güç Santralinin (NGS) Tesisine ve İşletimine Dair İşbirliğine İlişkin Anlaşma” imzalanmıştır.


Arasında Türkiye Cumhuriyeti’nde Akkuyu Sahası’nda Bir Nükleer Güç Santralinin (NGS) Tesisine ve İşletimine Dair İşbirliğine İlişkin Anlaşma” imzalanmıştır. Kasabasının Akkuyu mevkiindeinşaa edilecek olan nükleer enerji santrali. Türkiye tarihinin en büyük felaketlerinden biri olarak kaydedildi. Akkuyu Nükleer Osmaniye Korkut Ata ve Konya Selçuk Üniversitesi’ne konuk oldu18. Peki Akkuyu Nükleer Güç Santrali projesinde tam olarak ne oluyor? Akkuyu Nükleer Santrali için toplam 20 milyar doların üzerinde yatırımın gerçekleşmesi öngörülüyor. Mersin Akkuyu Nükleer Santralin inşaatına 2015 yılında başlanacak ama alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Nükleer Santralin inşaatına 2015 yılında başlanacak ama alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Rus resmi haber ajansı Ria Novosti ise çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel