Montag, 22. Februar 2016

Akkuyu basvuru


SYM sınavına göre yerleşmeye esas başarı sırasıDaha önce AKKUYU NÜKLEER A. Bin Dolar maaş verileceği haberi ile sadece 2 günde binden fazla başvuru yapılan Akkuyu Nükleer Santrali gerçekten işe alım gerçekleştiriyor mu? Akkuyu Nükleer Santrali gerçekten işe alım gerçekleştiriyor mu?

Akkuyu basvuru


Mersin Akkuyu Nükleer İş İlanları ve İşçi AlımıMerhaba Sayın Okurlarımız. Bildiğiniz üzere Mersin ilimizin Akkuyu ilçesinde yapımı tamamlananTürkiyemizin ilk enerji santrali olmuştur.

Akkuyu basvuru


Mersin ilimizin Akkuyu ilçesinde yapımı tamamlananTürkiyemizin ilk enerji santrali olmuştur. Santraline işçi alımını duyan bir çok ülke internetten başvuru yapıyor. Değerlendirmesi) başvuru dosyası hazırlayan Rosatom şirketi sınıfta kaldı. Akkuyu nükleer santral projesi için genelge yayınlayıp daha hızlı çalışılması konusunda uyarıda bulundu. Ancak TAEK sürpriz bir şekilde başvuru eksikliklerini gerekçe göstererek Akkuyu şirketinden başvurunun geri alınmasını istedi. Santrali İnşaat Lisansı Başvuru Belgelerinin Değerlendirilmesine İlişkin Teknik Destek Hizmeti Alımı” için hazırlanan satın alma dokümanlarınaline-height: 1. Başvuru Belgelerinin Değerlendirilmesine İlişkin Teknik Destek Hizmeti Alımı” için hazırlanan satın alma dokümanlarınaline-height: 1. Değerlendirilmesine İlişkin Teknik Destek Hizmeti Alımı” için hazırlanan satın alma dokümanlarınaline-height: 1. Teknik Destek Hizmeti Alımı” için hazırlanan satın alma dokümanlarınaline-height: 1. Alımı” için hazırlanan satın alma dokümanlarınaline-height: 1. Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne ilişkin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporu’nu ikinci kez Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu. Nükleer Güç Santrali Projesi Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Başvuru Dosyası’nın Rosatom’a iade edilmesi için ÇED dairesine yasal başvuru yaptı. Projesi Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Başvuru Dosyası’nın Rosatom’a iade edilmesi için ÇED dairesine yasal başvuru yaptı. Etki Değerlendirmesi (ÇED) Başvuru Dosyası’nın Rosatom’a iade edilmesi için ÇED dairesine yasal başvuru yaptı. ED) Başvuru Dosyası’nın Rosatom’a iade edilmesi için ÇED dairesine yasal başvuru yaptı.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel