Sonntag, 31. Januar 2016

Akkuyu ortaokulu


Akkuyu NGS şirketinin Mersin Valiliğinin talimatıyla tüm okullarda ‘Nükleer patlamaz’ dersleri vermesine nükleer karşıtları ve veliler ‘Çocuklarımızı zehirlemelerine izin vermeyeceğiz’ diyerek tepki gösterdi. Mersin Valiliğinin talimatıyla tüm okullarda ‘Nükleer patlamaz’ dersleri vermesine nükleer karşıtları ve veliler ‘Çocuklarımızı zehirlemelerine izin vermeyeceğiz’ diyerek tepki gösterdi. NGS şirketi yetkileri tarafından “nükleer patlamaz” dersleri verilecek.

Akkuyu ortaokulu


ADANA CEYHAN BÜYÜK MANGIT ORTAOKULU BÜYÜKMANGİT BELDESİ İSTİKLAL MAHALLESİ 29 SOKAK NO 25 (322) 613 82 73 (322) 613 82 73 ADANA CEYHAN CENGİZ TOPEL İLKOKULU KÜÇÜKKIRIM MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CD. MANGIT ORTAOKULU BÜYÜKMANGİT BELDESİ İSTİKLAL MAHALLESİ 29 SOKAK NO 25 (322) 613 82 73 (322) 613 82 73 ADANA CEYHAN CENGİZ TOPEL İLKOKULU KÜÇÜKKIRIM MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CD.

Akkuyu ortaokulu


BÜYÜKMANGİT BELDESİ İSTİKLAL MAHALLESİ 29 SOKAK NO 25 (322) 613 82 73 (322) 613 82 73 ADANA CEYHAN CENGİZ TOPEL İLKOKULU KÜÇÜKKIRIM MAHALLESİ CENGİZ TOPEL CD. Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde işe alınacaklar ve Moskova veya St.


Karasoy Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni olan Muhammet Emin ALTUNKAYNAK: “Din Kültürü öğretmenleri olarak her zaman bu tarz sosyal projelerin içinde yer almayı ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize destek olmayı sürdüreceğiz. Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) mimari yapısı ve bazı detayları tanıtıldı. Mezitli İmam Hatip\' öğrencisi olarak okulumuzun henüz yeni açılmış olmasına rağmen kısa sürede ne kadar çok değiştiğine hala inanamıyorum. Akkuyu Nükleer Santrali için okullarda öğretmen ve öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışması yapılmasına tepki gösterdi. Akkuyu Nükleer Güç Santralına ait Çevresel Etki Değerlendirmesi raporundaki nükleer enerji mühendislerinin imzalarının sahte olduğunu ortaya koyan TMMOB’ye Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yanıt geldi. Bundan yalnızca birkaç gün sonra ise Mersin Akkuyu’da yapılması planlanan nükleer reaktör projesinin de durdurulduğu iddiaları ortaya atıldı. Mersin’in Gülnar ilçesinde Ruslar tarafından yapılan Akkuyu Nükleer Güç Santralinde çalışmalar devam ediyor. SARIÇAM AVCILAR İLKÖĞRETİM OKULU Avcilar Köyü (322) 377 23 25SARIÇAM BEYCELİ İLKÖĞRETİM OKULU BEYCELİ MH. Köyü (322) 399 20 22SARIÇAM ÇATALAN BARAJ İLKÖĞRETİM OKULU ÇATALAN BARAJİ HES İŞLT. SARIÇAM ARİF NİHAT ASYA İLKÖĞRETİM OKULU MEHMET AKİF ERSOY MAH. Buraya geldiğinize göre çocuğunuzun eğitimine çok önem veriyorsunuz.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

neue Artikel